• blog
  • Příspěvek: Kde koupit dopravní značku?

Kde koupit dopravní značku?

O správu veřejných silnic se obecně starají úřady a je tedy na nich, aby zajistily adekvátní značení. Starosti o nákup dopravních značek každopádně dopadají i na jiné subjekty. Kdo všechno musí někdy nákup značek řešit a kde se dají vůbec kvalitní dopravní značky sehnat? Odpověď naleznete v našem dnešním článku.

Dodavatelé, stavební firmy i soukromníci

Povinnost s nákupem dopravní značky spadá nejen na dodavatele státních zakázek, ale také na stavební firmy, které na silnicích a dálnicích provádí potřebné práce. Ty se bez dopravních značek, kuželů, přenosných semaforů či vodorovného dopravního značení při výkonu práce zkrátka neobjedou. Cílem není pouze usměrnit provoz a dát všem uživatelům veřejné komunikace najevo, že se práce dějí, ale také zajistit co nejvyšší míru bezpečí pro konkrétní pracovníky, kteří se na komunikaci pohybují.

Nakoupit dopravní značky musí čas od času i soukromníci, kteří vlastní či provozují pozemní komunikaci, na které je třeba dodržovat pořádek v dopravě. Typicky se jedná například o cestu či silnici, která prochází vaším soukromým pozemkem. Další lidé, kteří potřebují vědět, kde dopravní značky koupit, jsou například organizátoři akcí, kteří potřebují odklonit dopravu, vytyčit pro auta objízdnou trasu nebo usměrnit provoz tak, aby všichni našli na akci cestu. Samostatnou kapitolu pak tvoří autoškoly, provozovatelé dopravních hřišť, vozových parků, cvičných i závodních okruhů a další.

Kde sehnat kvalitní dopravní značku?

V naší nabídce najdete všechny druhy dopravního značení pro různé situace – od dopravních, železničních i plavebních značek, přes značení a vybavení na cyklotrasy a do města až po informační značení a systémy.

Neméně důležité jsou také dopravní zařízení, která u nás najdete ve vysoké kvalitě, např. pružné směrné sloupky, praktické upevnění dopravních značek či dopravní zrcadla. Všechna dopravní značení i zařízení jsou vyrobena ve špičkové kvalitě tak, aby splňovala všechny normy a legislativní požadavky.

Našim zákazníkům samozřejmě vyjdeme vstříc i v případě, kdy v naší nabídce konkrétní značku nenajdou – rádi ji pro ně vyrobíme na zakázku. Mimo jiné si u nás můžete objednat i bezpečnostní a reklamní polepy na auta.

Při výběru dopravního značení byste každopádně vždy měli brát v potaz platné normy a zákony a nastudovat si, co je na vozovce nezbytně potřeba pro vaši konkrétní činnost. Pokud si nejste jisti, neváhejte nás kontaktovat a my vám rádi poradíme a pomůžeme vám vybrat dopravní značky, které potřebujete.

 

Zobrazit nabídku dopravních značek Přečíst další článek

Adam Šedý

Jsem specialista na dopravní značení. Při výrobě dopravních značek osobně dohlížím na kvalitu zpracování. Rád pomohu v této oblasti i vám.